Verzending

Als u een bestelling plaatst op een werkdag voor 17:00 uur, dan verzenden wij het dezelfde dag en heeft u het meestal de volgende werkdag in huis. 

Wij leveren onze producten in heel Nederland & België.

De bezorgdiensten zijn op de eerste Paasdag, hemelvaartsdag en eerste Pinksterdag gesloten. Om deze reden is er geen bezorging mogelijk op deze dagen. Daarnaast worden er geen pakketten bezorgd tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag. 

Wij werken samen met PostNL omdat zij goede aflevercondities hebben voor u als klant. Voor de grotere of schade gevoelige artikelen werken we samen met het Transmission netwerk.

Product

Wij bieden een zichttermijn van 30 dagen, deze gaat in op de dag dat u de producten ontvangt. Binnen dit tijdsbestek kan een product, graag met opgaaf van reden, geretourneerd worden. Wij hanteren een verwerkingstijd van 5 werkdagen na ontvangst. Het terugstorten van het aankoopbedrag zal (na ontvangst van de retour) op werkdagen geschieden en teruggestort worden via de betaalmethode waarmee u betaald heeft.  Dit betreft het gehele aankoopbedrag. Het is niet toegestaan artikelen na de zichttermijn te retourneren, tenzij het een garantie betreft.

Bij een retour die valt onder "Retournering - binnen 30 dagen" zijn de retourkosten voor eigen rekening. 

Wij proberen zo veel mogelijk informatie op de productpagina te plaatsen. Mocht je meer willen weten over het product, neem dan even contact met ons op.

Overige

Neem contact met ons op!